dinsdag, april 23, 2024

Kinderen op surfboard gered uit Zevenhuizerplas

De brandweer heeft woensdagmiddag twee kinderen met een surfboard uit de Zevenhuizerplas gehaald. De kinderen waren met het surfboard aan het spelen en dreven steeds verder af. Ze konden niet meer op eigen kracht terugkomen en wisten de aandacht te trekken van omstanders, die belden vervolgens de brandweer.

De brandweer ging bij Nesselande met een bootje te water. Ze haalden de twee kinderen uit het water en brachten ze bij de Strandgaper aan de Strandweg in Zevenhuizen weer aan wal. Ze hadden het erg koud en werden warmgehouden met een deken en een blusjas. Niet veel later kwam papa toegesneld om de kids op te halen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen