maandag, mei 27, 2024

Automobilist rijdt gevel van woning kapot in Nieuwerkerk

Een bewoonster van een woning aan het Kroonkruid in Nieuwerkerk aan den IJssel is zich woensdagmorgen helemaal kapot geschrokken. Met een harde klap reed een automobilist tegen de gevel van haar woning aan. De gevel raakte door de aanrijding volledig ontzet.

De bestuurder van de Mercedes heeft vermoedelijk een schakelfoutje gemaakt. De auto stond in zijn achteruit en reed met een flinke dot gas over de stootrand van de parkeerplaats om vervolgens met de achterkant van de auto tegen de gevel tot stilstand te komen.

Er raakte bij het ongeluk gelukkig niemand gewond. De brandweer is ter plaatse gekomen om te beoordelen of er sprake was van instortingsgevaar. Stichting Salvage heeft het incident overgenomen en staat de huiseigenaar bij om te kijken of het veilig genoeg is om nog te verblijven in het huis en het herstel op te starten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen