dinsdag, april 23, 2024

Politie schrijft 125 bekeuringen uit voor sluipverkeer A20

Sluipverkeer dat gebruik maakt van de Parallelweg en de Schielandweg richting de A20, lopen sinds eind augustus het risico een bekeuring te ontvangen. Afgelopen week heeft de politie gecontroleerd op sluipverkeer, en deelde hiervoor 125 bekeuringen uit.

Afgelopen dinsdag schreef de politie 75 bekeuringen uit, en op woensdag waren dat er 50. Een bekeuring kost je 100 euro exclusief de 9 euro aan administratiekosten van het CJIB. Degenen die alsnog de gesloten verklaring doorheen zijn gereden kunnen de bekeuring binnenkort op de mat verwachten.

Bestemmingsverkeer dat gebruik moet maken van deze wegen, krijgen geen bekeuring.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen