dinsdag, april 23, 2024

Politie zoekt twee daders van beroving met vuurwapen op Ringvaartpark

In de nacht van zondag op maandag heeft er een gewapende beroving plaatsgevonden op het Ringvaartpark. De politie is op zoek naar de daders en roept getuigen op om contact op te nemen.

Het incident vond plaats rond kwart voor twaalf. Twee mannen bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en eisten waardevolle spullen. Met een aantal buitgemaakte sieraden sprong het tweetal op een zwarte scooter en reden weg in de richting van de Burgemeester van Beresteijnlaan en het Schollebos.

Ondanks dat agenten direct na de beroving op zoek gingen naar de daders, werden er geen verdachten meer aangetroffen. Er is een onderzoek gestart.

Signalement

De verdachten zouden beiden rond de 1.80 meter lang zijn, hebben een dun postuur en waren volledig in het zwart gekleed. De eerste dader droeg een trainingsbroek, lichtrijs trainingsvest met donkergrijs vlak op de borst en een zwarte helm. De tweede dader was mogelijk begin 20, maar kan ook nog jonger zijn. Hij droeg een trainingsbroek, een zwarte jas met capuchon en heeft een lichte huidskleur.

Getuigenoproep

De politie vraagt mensen die meer weten of camerabeelden uit de omgeving hebben, om contact op te nemen. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen