maandag, mei 27, 2024

Goederen voor hennepteelt aangetroffen in loods in Zevenhuizen

Handhaving en politie hebben woensdagmiddag in een loods aan de Knibbelweg in Zevenhuizen diverse goederen aangetroffen die gebruikt worden voor onder andere hennepteelt. De goederen kwamen naar boven bij een integrale controle bij bedrijven.

De loods waar het om ging bleek onderverhuurd te zijn. Met de eigenaar van het pand is gesproken en die lijkt ter goeder trouw te hebben gehandeld. Hij was erg geschrokken dat dit in één van zijn loodsen is aangetroffen en heeft direct aanvullende maatregelen genomen.

De goederen zijn uit de loods gehaald en ter vernietiging aangeboden. Een onderzoek naar de huurder van de loods is opgestart.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen