zondag, september 24, 2023

Dode na ongeluk op N219 bij Zevenhuizen

Zevenhuizen – Een 38-jarige man is woensdag tegen het eind van de middag om het leven gekomen na een ongeluk op de N219 in Zevenhuizen. Het slachtoffer werd vermoedelijk onwel en veroorzaakte een ongeluk waar meerdere voertuigen en een vrachtwagen betrokken waren.

Hulpverleners rukten in groten getale uit, maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. Deze overleed ter plekke aan zijnĀ  verwondingen. Er raakte verder niemand anders gewond.

De politie heeft de weg nog altijd afgesloten voor het onderzoek. Hoe laat de weg precies weer open gaat is niet bekend. Door het ongeval en de daarbij behorende afsluiting ontstond er een verkeersinfarct op de randwegen.

Lees verder over dit onderwerp

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen