dinsdag, april 23, 2024

Zomers afsluitweekend Mediterraans Moordrecht op 25 en 26 augustus

Dompel jezelf in het weekend van 25 en 26 augustus nog eenmaal onder in Zuid-Europese sferen, want dan wordt Mediterraans Moordrecht – winnaar van de Cultuurprijs Gemeente Zuidplas 2022 – afgesloten met een gezellige avond en middag.

Bijna twee zomermaanden lang is de oude dorpskern van Moordrecht versierd geweest met bloemen en Italiaanse waslijnen. Mediterraans Moordrecht zal een afsluiting zijn van de zomer met verschillende activiteiten.

Dichter en auteur Myrte Leffring zal in het huiskamertheater van Mevrouw Boon voordragen uit haar spannende en ontroerende tweeluik ‘WULK – Vallen & Opstaan’, dat zich afspeelt in Frankrijk. In de Dorpsstraat vindt een bric-à-brac met live muziek en straattheater plaats. En in de Dorpskerk worden nog twee carillonconcerten gegeven door Frank Steijns (carillon) en Jitse Zonneveld (elektrisch gitaar), en door Boudewijn Zwart (keyboard), Midori Conneman (carillon) en Gerard Spijkerman (klarinet).


Ga naar mediterraansmoordrecht.nl voor meer informatie over Mediterraans Moordrecht en de activiteiten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen