dinsdag, april 23, 2024

Wielrenner meldt zich bij politie voor aanranding in Zevenhuizen

De politie heeft een 56-jarige man aangehouden als verdachte van een aanranding in Zevenhuizen. De man meldde zichzelf nadat beelden werden getoond in een opsporingsprogramma.

In juli werd een vrouw tijdens het fietsen op de Rottekade ingehaald door een wielrenner. Tijdens het passeren greep de man haar bij haar borsten. De politie deelde recentelijk beelden van de wielrenner in een opsporingsprogramma van Omroep West. Naar aanleiding hiervan heeft een 56-jarige man zichzelf gemeld, zo laat de politie weten. Hierop is hij aangehouden.

Meer meldingen

De afgelopen twee jaren zegt te politie vaker soortgelijke meldingen uit de omgeving te hebben ontvangen. Het is niet bekend of dit door dezelfde man gebeurde. De politie zal onderzoeken of de man ook in verband kan worden gebracht met andere meldingen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -spot_img

Meest gelezen